Sunday 25 February 2018

L'Holocaust


Resultado de imagen de HOLOCAUST

LUCÍA, 2n D:

Aquest "extermini" es va fer en diverses etapes: a principis portaven els jueus a camps de concentració on els utilitzaven com esclaus, després els van dur a camps d'extermini, on els assassinaven, però també es van utilitzar altres mètodes, com les pallisses que els donaven els nazis, per culpa de la fam que passaven... També es creaven “ghettos” on es tancaven els jueus per ser transportats en trens de càrrega fins als camps. Aquells que no morien en el viatge eren finalment assassinats en cambres de gas.
Resultado de imagen de annette cabelliAINHOA, 2n D:

Anette Cabelli veia imposible sortir de Auschwitz pero mai es va rendir perquè ella volia viure. Anette la van deportar amb 17 anys a Auschwitz amb la seva mare.El viatge va durar 5 dies, al arribar al destí designat es varen emportar a la mare a les càmeres de gas.No va morir gràcies a un oficial nazi i dos dies més tard ,li van tallar el cabell i li van tatuar al braç el numero 4065.Els sis primers dies va estar tancada a causa de la Malaria, a partir d'aquest moment va treballar 12 hores sense descanç. "Desprès de 3 anys veient com mataven a la gent sense plorar va saber que lo que va veure,ja no tendria mai més por a qualsevol cosa"

MAMADI, 2n D: 

Entre 1933 i 1945  l'Alemania va establir més 40.000 camps en llocs diferents, va fer això 
per diversos motius,  perquè els jueus treballessin, considerava els seus enemics, els ficaven a camps .

Resultado de imagen de SSNIDAA, 2n D:

La paraula holocaust deriva del grec, que significa una ofrena completament cremada, i s'utilitzava en relació a les ofrenes sacrificials a Déu. Des del segle XIX, però la paraula ha estat utilitzada per diversos autors per fer refèrencia a catàstofres i massacres de grans proporcions. El nazisme va incorporar la raça ària o germànica com a superior als altres pobles.

VICTORIA, 2n D: 

Resultado de imagen de 27 de enero, la UnescoCada año, el 27 de enero, la Unesco hace memoria a las víctimas del Holocausto. También se conmemora la liberación `por las tropas soviéticas del campo nazi alemán de concentración y exterminio de Auschwiz-Birkenau en 1945 y ese día la asamblea general de las Naciones Unidas proclamó oficialmente Día Internacional de conmemoración en Memoria de las Víctimas del Holocausto.


AGUSTINA, 2n D: 
El genocidio es la aniquilación o exterminio sistemático y deliberado de un grupo social por motivos raciales, políticos o religiosos. 





Este tema pone en relieve el hecho de que la educación sobre el holocausto tiene una dimensión universal y puede ser un foro adecuado para fomentar el respeto de los derechos humanos, aumentar la tolerancia y defender nuestra humanidad común.




ZINEB, 2n D: 
La embajadora de la UNESCO para la educación sobre el holocausto, Beate Klarsfeld, que investigó los crímenes de los responsables nazis aún vivos y ayudo a llevarlos ante la justicia, habló de la transformación de Alemania en los años que siguieron al holocausto en "una nueva nación, un nuevo país, una nueva alma".




-L'holocaust va ser la perseccució i l'assassinat d'aproximadament sis milions de jueus per part del règim nazi i per part dels seus col·laboradors.

-Famílies, germans i amics van morir per a culpa d'aquesta tragèdia que, sense dubte, va ser la pitjor massacre que ha succeït en la humanitat.

Resultado de imagen de 27 de enero, la Unesco-Hitler, que aleshores era el president d'Alemania, volia donar un pas més per aconseguir el seu desig de la exterminació racial que aixó volia dir matar tant a jueus com a gitanos i també a persones amb deformacions. Hitler no estava sol, tenía organitzacions com les SS o la Gestapo. Junts aconseguirien el que tant desitjaven: la raça pura. Les SS i la Gestapo van realitzar obres aterradores contra aquelles persones que tenien ideologíes o apariències diferents.

-Per sort el 27 de gener de 1945 va acabar tot.


-El 27 de gener va ser el dia en que per fí va tancar la fàbrica més gran de la mort.

No comments:

Post a Comment